Κλείστε on-line φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο, την πρωτεύουσα της Αγγλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Την πόλη που ξέρει πολύ καλά να συνδυάζει την άψογη αρχιτεκτονική και ιστορία με την ζωή του σήμερα. Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας ένα μοναδικό ταξίδι σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις της Ευρώπης. Στο e-airtickets.gr μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο και να κάνετε on-line κράτηση εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.

αεροπορικα εισητηρια για λονδινο

  • Πως θα φθάσετε στο Λονδίνο

Το Λονδίνο διαθέτει 4 μεγάλα αεροδρόμια, το Gatwick, το Stansted, το City και το κυριότερο της πόλης το Heathrow όπου μπορείτε να ταξιδέψετε με απευθείας πτήση από Αθήνα διάρκειας 3,5 ωρών.  ( εμπόριο ξυλείας )Μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες μεταξύ των οποίων είναι η Olympic Air και η British Αιrways. Εναλλακτικά μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους όπως η Easy Jet.

  • Μετακίνηση στο Λονδίνο

Για τη μετακίνησή σας στην πόλη του Λονδίνου ο καλύτερος τρόπος είναι το μετρό. Τα δρομολόγια του tube, όπως το αποκαλούν οι κάτοικοι, πραγματοποιούνται πολύ συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας.  Καυσοξυλα Ελιας. Ακόμα μπορείτε να μετακινηθείτε με λεωφορείο ή με ταξί.

e-airtickets.gr

Advertisements