Η Ολυμπιακη προσφέρει 50.000 αεροπορικα εισητηρια για όλους τους προορισμους εντός Ελλάδας, εκτός από τις πτησεις από Αθήνα προς Αστυπάλαια, Λέρο, Μήλο, Νάξο, Πάρο, Ικαρία, Κάρπαθο, Κύθηρα, Σκιάθο και Κάλυμνο, και από Ρόδο προς Κάρπαθο, Κάσο, Σητεία, Κω, Λέρο, Αστυπάλαια και Καστελόριζο, με τιμές που ξεκινούν από 38 ευρώ για πτησεις προς Αθήνα και από 58 ευρώ για πτησεις από Αθήνα.

Οι προσφορες των αεροπορικων εισητηριων ισχύουν για όλα τα δρομολογια εσωτερικου της Ολυμπιακης (εκτός από τις πτησεις από Αθήνα προς Αστυπάλαια, Λέρο, Μήλο, Νάξο, Πάρο, Ικαρία, Κάρπαθο, Κύθηρα, Σκιάθο και Κάλυμνο, και από Ρόδο προς Κάρπαθο, Κάσο, Σητεία, Κω, Λέρο, Αστυπάλαια και Καστελόριζο) και για απευθείας πτησεις, από ή προς Αθήνα.

Η ισχύς της προσφορας ξεκινάει από τις 7 Ιουνίου και για κρατησεις που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 14 Ιουνίου 2011, ενώ αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 15 Ιουνίου έως και 30 Οκτομβριου 2011.

Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση, περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις ανά επιβάτη. Σε περίπτωση αλλαγής του αεροπορικου εισητηριου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου και σε περίπτωση ακύρωσης του αεροπορικου εισητηριου δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

Advertisements