Σε χθεσινο δημοσίευμά της (6 Ιουνίου 2011) με τίτλο »Νέα «φτερά» στον τουρισμό», η Κυπριακή εφημερίδα «Η ΧΑΡΑΥΓΗ» αναφέρει ότι:

«Ευρωπαϊκη αεροπορικη εταιρεια αναμένεται σύντομα να ανοίξει τα «φτερά» της με προορισμο την Κυπρο όπου και θα δραστηριοποιηθεί καλύπτοντας σημαντικά το κενό των ναυλωμένων πτησεων που έχει δημιουργηθεί με το κλείσιμο της Eurocypria.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Χαραυγής» η ευρωπαϊκη αεροπορικη εταιρεια έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον να δραστηριοποιηθεί προς την Κυπρο και να την εντάξει στα δρομολογια της. Οπως πληροφορείται η εφημερίδα μας, η συγκεκριμένη αεροπορικη εταιρεια έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσουν οι διαδικασίες για εξασφάλιση των αναγκαίων αδειών, προκειμένου να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν πτησεις προς την Κύπρο.

Οι ίδιες πηγές της εφημερίδας μας ανέφεραν ακόμα ότι η συγκεκριμένη αεροπορικη εταιρεια θα καλύψει το κενό των θέσεων που έχει δημιουργηθεί μετά το κλείσιμο της Eurocypria και ενδεχομένως το ενδιαφέρον να στραφεί και στα δρομολογια ναυλωμενων πτησεων. Οπως επεσήμαναν οι ίδιες πηγές, «αναμένεται ότι η συγκεκριμένη αεροπορικη εταιρεια θα μεταφέρει στο νησί μας αρκετές χιλιάδες τουρίστες, καθώς και τουρίστες από τη γερμανική αγορά, η οποία έχει επηρεαστεί από την κλείσιμο της Eurocypria».

Υπογράμμισαν ακόμα ότι με την πιο πάνω εξέλιξη διευρύνονται και επεκτείνονται οι προοπτικές για αύξηση του τουριστικού ρεύματος και ενίσχυση του τουρισμού, σε μια κρίσιμη μάλιστα περίοδο, η οποία έχει σημαδέψει αρκετές χώρες από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Τόνισαν ακόμα ότι με αυτή την ενέργεια αποδεικνύεται και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν ξένοι επιχειρηματίες για τη χώρα μας, καθώς και η εμπιστοσύνη που τυγχάνει γενικότερα στο εξωτερικό η κυπριακή οικονομία.»

http://thetravellernews.com/

Advertisements