Πετάξτε στην Αθήνα με τις Κυπριακες Αερογραμμες (Cyprus Airways) και πάρτε ακόμη ένα αεροπορικο εισητηριο δωρεαν!

Η προσφορά ισχύει για αεροπορικα εισητηρια που θα εκδοθούν µεταξύ 29 Απριλίου και 2 Μαΐου 2011 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν και ολοκληρωθούν μεταξύ 1ης Μαΐου και 30 Ιουνίου 2011.
Το δωρεάν αεροπορικο εισητηριο θα εκδίδεται από τα Γραφεία Έκδοσης Εισητηριων των Κυπριακών Αερογραµµών και το ταξίδι θα πρέπει να πραγµατοποιηθεί µεταξύ 1 Οκτωβρίου και 10 Δεκεµβρίου 2011, σε πτήσεις που εκτελούνται µε αεροσκάφη των Κυπριακών Αερογραµµών.
Η κατηγορία ταξιδιού θα είναι η αντίστοιχη κατηγορία θέσης του αρχικού αεροπορικου εισητηριου, είτε στη θέση Επιχειρηµατία είτε στην Οικονοµική θέση (για το δωρεαν αεροπορικο εισητηριο οι κατηγορίες κράτησης θέσεων είναι “Z” και “W” αντίστοιχα).
Μετά την υλοποίηση του ταξιδιού του στην Αθήνα, ο κάθε επιβάτης θα πρέπει να επικοινωνεί µε τα Γραφεία Έκδοσης Εισητηριων των Κυπριακών Αερογραµµών ή µε το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Εταιρείας για να προµηθευτεί την ανάλογη πιστοποίηση για το ταξίδι και το voucher για το δωρεαν αεροπορικο εισητηριο.
Το δωρεαν αεροπορικο εισητηριο θα παρέχεται µόνο στο όνοµα του ίδιου του επιβάτη (ενήλικα, παιδιού ή βρέφους) και δεν απαλλάσσεται από τους φόρους αεροδροµίων που ισχύουν, τον επίναυλο καυσίµων και το τέλος εξυπηρέτησης των Κυπριακών Αερογραµµών που θα πρέπει να πληρωθούν κατά την έκδοσή του.

Advertisements