Αεροπορικα εισητηρια για Λισαβονα με 174 ευρω απο την TAP Air Portugal

Η TAP Air Portugal είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Πορτογαλίας, με βάση του το διεθνές αεροδρόμιο της Λισαβόνας. Ο στόλος της TAP Air Portugal αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από αεροσκάφη τύπου Airbus. Η TAP Air Portugal είναι από το 2005 μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιριών Star Alliance γεγονός που κάνει ακόμα πιο ευρύ το δίκτυο αερομεταφορών της και πιο άνετη την εξυπηρέτηση των επιβατών της.

Πριν ταξιδέψετε με την TAP Air Portugal, πρέπει να γνωρίζετε τους γενικούς όρους όσον αφορά στα επιτρεπόμενα όρια των αποσκευών.
Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, μπορείτε να μεταφέρετε ως 2 αποσκευές βάρους 32 κιλών για τη Business Θέση, και από 1 ως 2 αποσκευές βάρους 23 κιλών για την Economy Θέση αναλόγως με τον τύπο του ναύλου.
Τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν 1 αποσκευή βάρους μέχρι 10 κιλά και ένα παιδικό πτυσσόμενο καρότσι.
Σημείωση: Τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με τον ειδικό ναύλο του αεροπορικου εισητηριου καθώς και τον προορισμό, γι αυτό συνιστάται οι επιβάτες να διαβάζουν πάντα τα συγκεκριμένα όρια αποσκευών που αναγράφονται αναλυτικά στα αεροπορικα τους εισητηρια.

Κλείστε φθηνα αεροπορικα εισητηρια με την TAP Air Portugal, μέσα από το petas.gr! Επιλέξτε την πτήση της TAP Air Portugal που σας εξυπηρετεί και κλείστε αεροπορικα εισητηρια εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Advertisements