Μια ανεπανάληπτη προσφορα σε τρεις πολύ ελκυστικούς προορισμούς ανακοινώνουν σήμερα οι Κυπριακές Αερογραμμές, για ολόκληρο το καλοκαίρι μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου!

Συγκεκριμένα για κάθε δύο επιβάτες που θα ταξιδεύουν μαζί σε πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα, Λονδίνο (Heathrow) και Μάντσεστερ, το δεύτερο αεροπορικο εισητηριο θα πωλείται με 50% εκπτωση (στον εκάστοτε διαθέσιμο ναύλο)! Η προσφορα θα ισχύει από 1η Ιουνίου μέχρι 29 Οκτωβρίου 2011 και οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται κατά την περίοδο από 1η Ιουνίου μέχρι 30 Ιουνίου 2011.

Η προσφορα αυτή, η οποία γίνεται σε περίοδο επιβατικής αιχμής, δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς επιβάτες να μεταβούν σε αγαπημένους προορισμούς, όπως Λονδίνο, Μαντσεστερ και Αθήνα σε πολύ ανταγωνιστικά ναύλα.

Για κρατήσεις αεροπορικων εισητηριων ή περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης, (80000008), τα κατά τόπους γραφεία έκδοσης αεροπορικων εισητηριων των Κυπριακών Αερογραμμών ή τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Advertisements