Βρείτε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Καναδά μέσα από την φόρμα αναζήτησης πτήσεων του e-airtickets.gr και κάντε online κράτηση εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια. Συγκρίνετε τις τιμές των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιριών καθώς και εταιριών χαμηλού κόστους και επιλέξτε την πτήση που σας ταιριάζει. Κλείστε τώρα αεροπορικά εισιτήρια για Καναδά (Μόντρεαλ, Τορόντο, Βανκούβερ, Οτάβα κ.α.) με απευθείας πτήσεις ή με ενδιάμεσους σταθμούς.

Πτήσεις & Αεροδρόμια στον Καναδά

Συμπληρώστε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας καθώς και τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης και το e-airtickets.gr θα σας βρεί εκατοντάδες επιλογές πτήσεων για να επιλέξετε αυτήν που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Τα κυριότερα αεροδρόμια στον Καναδά είναι τα παρακάτω:

Montreal Toronto Vancouver Ottawa
All Airports (YMQ) International (YYZ) International (YVR) International(YOW)
Dorval (YUL) Toronto Island Airport (YTZ) Coal Harbour (CXH)
Mirabel (YMX)

 

Για να αναζητήσετε αεροπορικά εισιτήρια προς έναν από τους παραπάνω προορισμούς πληκτρολογήστε στην φόρμα αναζήτησης το όνομα της πόλης ή τον κωδικό του αεροδρομίου. Για όλες τις άλλες πόλεις και αεροδρόμια στον Καναδά, απλά πληκτρολογήστε το όνομα του προορισμού που σας ενδιαφέρει και θα σας εμφανιστεί αυτόματα στην φόρμα αναζήτησης πτήσεων.

 

http://www.e-airtickets.gr/aeroporika-eisithria/aeroporika-eishthtria-kanadas/

Advertisements