2 αεροπορικα εισητηρια στην τιμή του ενός με κάρτες Eurobank!

Αγοράζοντας ένα αεροπορικο εισητηριο της Olympic Air, με πιστωτική κάρτα Eurobank, παίρνετε το δεύτερο δωρεάν!

Η προσφορα ισχύει για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συγκεκριμένο ναύλο της οικονομικής θέσης.
Παράλληλα, κερδίζετε μίλια στο Travelair Club και για τα 2 αεροπορικα εισητηρια, 500 μίλια σε πτήσεις εσωτερικού και 1.000 μίλια σε πτήσεις εξωτερικού ανά διαδρομή.

Κάντε τώρα την κράτησή σας στο 801 801 0101 ή επικοινωνήστε με το Eurobank Τravel στο
210 48 49 900.

Η προσφορα ισχύει μόνο για απευθείας πτήσεις που εκτελούνται μόνο από την Οlympic Αir και μόνο με αεροσκάφη της Οlympic Air. Εξαιρείται το Παρίσι και τα δρομολόγια των άγονων γραμμών.

Όροι και προϋποθέσεις
· H παραπάνω προσφορα ισχύει εφόσον και οι δύο (2) επιβάτες ταξιδεύουν στις ίδιες πτήσεις σε συγκεκριμένο οικονομικό ναύλο. Ο πρώτος επιβάτης επιπλέον του ναύλου, επιβαρύνεται με τους φόρους/χρεώσεις αεροδρομίων, τον επίναυλο καυσίμων και τα διαχειριστικά έξοδα ενώ ο δεύτερος επιβάτης επιβαρύνεται μόνο με τους φόρους/χρεώσεις αεροδρομίων και τα διαχειριστικά έξοδα.
· Η προσφορα ισχύει, για το εσωτερικό δίκτυο για αναχωρήσεις από τα αεροδρόμια της Ελλάδας και για το εξωτερικό δίκτυο για αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο Αθηνών βάσει διαθεσιμότητας, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και υπόκεινται στους περιορισμούς που θέτει ο κανονισμός της εταιρείας Olympic Air για την ακύρωση και την αλλαγή των εισιτηρίων.
· Τα αεροπορικα εισητηρια δεν μπορούν να εκδοθούν με ανοιχτές ημερομηνίες, παρά μόνο σε συγκεκριμένες πτήσεις και ημερομηνίες ταξιδιού.
· Η ευθύνη της Olympic Air ως αερομεταφορέα είναι περιορισμένη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και διεθνή νομοθεσία.
· H αγορά των αεροπορικων εισητηριων πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 31 Μαΐου 2011. Τα ταξίδια πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31 Μαΐου 2011 με τις πτήσεις της Olympic Air. Εξαιρείται η περίοδος 20 – 27 Απριλίου 2011.
· Η αγορά των αεροπορικων εισητηριων γίνεται μόνο με πιστωτικές κάρτες Eurobank.
· H αποπληρωμή μπορεί να γίνει σε 6 άτοκες δόσεις μόνο για τις εκδόσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω του Eurobank Travel. Για εκδόσεις που θα πραγματοποιηθούν από το call center της Οlympic Air, η αγορά των αεροπορικων εισητηριων θα γίνεται με εφάπαξ χρέωση της πιστωτικής κάρτας.

Αν δεν είστε κάτοχοι κάρτας Eurobank, επικοινωνήστε στο 210 95 55 555 για να εκδώσετε άμεσα τη κάρτα της επιλογής σας και να επωφεληθείτε των μελλοντικών μας προσφορών.

Advertisements